Referenties glas zetten Geldrop - Mierlo

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

huis voorzien van dubbel glas

Op het afgesproken tijdstip kwam Tom met zijn mannen. Na een plan van aanpak werd meteen begonnen. Alle werkplekken werden voorzien van werkdoeken zodat er geen rommel elders terecht zou komen.
Keurig en rustig werd het oude glas eruit gehaald en meteen opgeruimd.
Het plaatsen en afwerken gebeurde vakkundig. Kortom een bedrijf om aan te bevelen. Afspraak nagekomen, vriendelijke mensen, perfecte kwaliteit en na afloop was alles keurig opgeruimd. Bovendien was de prijs ook een absolute aanrader. Glas nodig of je hele huis laten voorzien van dubbel glas, ga naar TOM.

Joop Kerkhof

leveren noodraam

Goede service en snel Leveren van een noodraam zelfs in het weekend .

Arno Bakermans

van enkel glas naar dubbel glas

Vandaag heeft Tom het oude enkel glas in onze voordeur vervangen door dubbel glas. Mooi op tijd geleverd en super snel vervangen. Top werk van kwaliteit!

Nicky van Bruggen

Van enkel naar HR++ dubbelglas

Tom en zijn team hebben bij ons een tiental ramen een upgrade gegeven van enkel naar HR++ dubbelglas. Alles netjes voorzien van nieuwe bijpassende glaslatten en op kleur afgekit. Was in een ochtend gepiept. Binnenkort mag Tom terugkomen voor de voorzijde van het huis!

Roy Hendriks

Glas zetten

Directe communicatie, vriendelijk en correct. Goed advies over juiste soort glas. Werk snel en netjes gedaan. Werkplek schoon achtergelaten. En dat alles voor een scherpe prijs.

Joost de Greef