WhatsApp App
met
ons!
Bel direct 06 5190 1734 Offerte aanvragen
✓ 24/7 service✓ VCA gecertificeerd✓ Duurzaam glas✓ Veiligheidsglas✓ Figuurglas en glas in lood

Bij het renoveren van uw woning of bedrijfspand is het vervangen van oud glas een essentiële stap, vooral als het nog steeds enkel glas of standaard dubbel glas betreft. De keuze voor het type glas hangt af van uw specifieke doelen. Wilt u bijvoorbeeld verbeterde isolatie realiseren? Of zoekt u betere bescherming tegen externe bedreigingen zoals inbraak of brand? Misschien wilt u gewoon uw pand opwaarderen met esthetisch glaswerk? Gelukkig zijn er tal van opties beschikbaar, variërend van isolatieglas en HR++ glas tot veiligheidsglas en figuurglas.

Bij Glassservice Geldrop Mierlo zijn we er om u te begeleiden bij deze keuzes. Of u nu een volledige renovatie plant of alleen het glas wilt vervangen, wij staan voor u klaar. We begrijpen dat renovaties grote projecten kunnen zijn en dat u mogelijk niet altijd een volledige herstructurering wilt uitvoeren. Daarom bieden wij ook opties voor het vervangen van glas zonder dat dit een volledige renovatie vereist.

Ons team van experts staat voor u klaar om u te adviseren over de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar energie-efficiëntie, veiligheid, of esthetische verbeteringen, wij hebben de kennis en ervaring om u te begeleiden naar de juiste keuze.

We kijken ernaar uit om u te helpen bij uw renovatieproject en uw pand te voorzien van hoogwaardig glas dat aan al uw eisen voldoet.